Small

Pieni maksimikoossaan 8m² metalliparvi makuuparveksi, työtilaksi tai vaikka autotallin varastotilaksi. Kevytrakenteinen ja kätevä. Laajennettavissa lisäosilla. Saatavilla matalilla/korkeilla kaiteilla, portailla tai tikkailla.

Medium

Suosituin parvemme. Tyylikäs ja tukeva rakenne. Sisältää oikeat portaat kaiteineen, maksimikoko 15m². Kantavuus 3000kg. Laajennettavissa lisäosilla (kierreportaat, laajennusosat jne.)

Large

Todella tukeva ja iso metalliparvi. Tyylikäs valinta isompiin tiloihin, asuintiloihin, talliosakkeeseen tai teollisuushallin. Maksimikoko jopa 35m². Kantavuus jopa 8500kg. Laajennettavissa lisäosilla.

Extra Large

Teollisuus- ja varastokäyttöön suunniteltu parvi, jonka 15 000 kg:n kantavuus täyttää vaativatkin käyttötarkoitukset.  Maksimi pistekuorma 500kg/m². Laajennettavissa lisäosilla.

Räätälöidyt ratkaisut

Varastojärjestelmät, suuret parviratkaisut, toimistotilat jne. Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. 

Asennuspalvelut

Kaikki parvemme ovat itse koottavissa. Kauttamme saat parviratkaisut myös avaimet käteen toimituksella. Lisätietoja antaa asiakaspalvelumme.

Yhteydenotto

Kysy lisää, pyydä tarjous tai ehdota yhteistyötä.