Kiinteistö Oy Kuusi

-Valmistunut tammikuussa 2019- 

-Suuremmat kuvat saat esille painamalla kuvia -

Muutaman hallinnollisen mutkan jälkeen saimme tilat valmiiksi, hyväksyttyä ja käyttöönotettua. Kaikki tilat luovutettu uusille omistajille ja osassa tiloista vaikuttaisi jo olevan täysi tohina päällä.

Roskakatos on kattoa ja maalausta vaille valmis. Pihat on muotoiltu, sadevesikaivot asetettu korkoon asfaltti levitetty ja viemäritkin on asennettu. Pihasta tuli vielä tilavampi kuin ajattelimme.

Seinä- ja kattoelementit on asennettu, samoin sisätäytöt ovat valmiit ja suurin osa lattiaeristeistä jo paikalla. Sokkelilevyt tuli myös asennettua. Seuraavana viemärit ja loput lattiakaivot jne. paikalle ja piha mustaksi. Nyt on vauhti päällä.

Rungon toimituksen kanssa oli viivettä, mutta nyt se on toimitettu ja jopa asennettu. Sillä aikaa valettiin anturat ja tehtiin pihatäytöt. Lakikorkeus on nyt saavutettu. Ensi viikolla alkaa elementtien asennukset.

Raudoitusta

20.08.2018

Anturamuotitus ja raudoitus rupeaa olemaan valmis. Valua odotellessa.

Heinäkuun loppupuoli ja elokuun alku on mennyt sokkelimuottien rakentelussa, sekä muissa valutöiden valmistelelutehtävissä. Tukirakenteiden sisälle tulee vielä erilliset sokkelimuotit. Tukevilla seinillä varmistetaan sokkelin suoruus, tämä helpottaa myöhemmässä vaiheessa lämpöeristeiden asentamista tiiviisti sokkelia vasten.

Koneet ovat häärineet tontilla pitkää päivää viimeiset kolme viikkoa. Vihdoinkin voimme kuitenkin todeta, että pohjatyöt ovat valmiit. Paaluja vaadittiin oletettua enemmän ja mursketta oli tuotava massiiviset määrät (ja vielä pitää tuoda saman verran lisää).